Activiteiten agenda 2020

'Some people look for a beautiful place, others make a place beautiful' - Hazrat Inayat Khan

 

Een fijne, magische plek is er om te delen met anderen. Het is de plek waar de ont-moeting mogelijk is en waar verbinding als vanzelf ontstaat. Daarom organiseer ik dit jaar op en vanuit 'Huize de Bosuil' aan de voet van de Lochemse berg (Achterhoek) weer diverse activiteiten waar je aan deel kunt nemen.

Ook het familiehuis 'The Hilltop', iets verderop bij mij in de straat, is zo'n ont-moetingsplek. Samen met vriendinnen en collega's organiseer ik er de Hart & Ziel Hilltopretraites. Klik op de toegevoegde linken voor meer informatie en inschrijven.

NB ivm Corona zijn verschillende activiteiten gecancelled, die staan dan ook niet meer vermeld. Dit is de actuele agenda:

17 en 22 juli Hilltop 1-daagse Re-Treat Barchem, thema 'Bewegen'

(Beide volgeboekt, er is een wachtlijst)

yoga-meditatie-natuurcoaching-energiewerk-voeding-stilte

i.s.m. Marion Werger, Mera Martinot, Maresa Buijs

Een 1-daagse retreat, als proeverij, een mini Hilltopretraite

99 euro incl. lunch 

zie voor meer info en boeking: www.hilltopretreat.nl  

 

28 t/m 30 aug. Hilltop Zomer Re-Treat Barchem, thema 'Activeren'

(Volgeboekt)

yoga-meditatie-natuurcoaching-energiewerk-voeding-stilte

i.s.m. Marion Werger, Mera Martinot, Maresa Buijs

465 euro incl. overnachting, lunches en diners,

zie voor meer info en boeking: www.hilltopretreat.nl 

26 sept. Interactieve lezing/workshop met Daniel Venneman van de Woonpioniers 'Natuurlijk wonen, van droom naar realiteit' (binnenkort online te boeken)

Veel mensen zijn geïnteresseerd in ons ecologische boshuis omdat het op een duurzame wijze gebouwd is, in harmonie met de natuur. Er is al in verschillende media aandacht voor geweest. Steeds weer levert dat vragen op hoe we dat gedaan hebben en hoe het bevalt. Mensen zijn nieuwsgierig naar het proces en het eindresultaat. In deze lezing vertellen de architect Daniel Venneman (www.woonpioniers.nl) en ik over onze ervaringen, vertel ik een verhaal hoe je ook anders kunt creëren om je dromen te realiseren, geven praktische handvatten en geef je je eigen droom vorm. Ook is er volop ruimte om vragen te beantwoorden en alles te bekijken.

Nieuw! Vanaf september 'Nature desk' weekend op de Bosuil

23, 24, 25 september (online te boeken vanaf begin sept.)

Een dag in de natuur heeft een enorme heilzame en creatieve werking op alles. Voor ons werk zitten we vaak in grote betonnen gebouwen achter de laptop. Dat kan anders! In het bos van Huize de Bosuil kun je vanaf september je werk combineren met de rust en stilte van het bos.

 

Een keer per maand staan er drie dagen achter elkaar drie bureau's van berkenstammen in het bos voor jou klaar. Er is dus beperkt plek. Je kunt een dag boeken, of meerdere dagen. Mocht het die dag regenen dan zijn er werkplekken beschikbaar in ons ecohuis met volledig uitzicht op het bos, alsof je helemaal buiten zit. De werkdag kan aangevuld worden met een natuurcoachingsconsult of een labyrintconsult. Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen. 


 20 t/m 22 nov. Hilltop Herfst Re-Treat Barchem, thema 'Loslaten'

(Volgeboekt)

yoga-meditatie-natuurcoaching-energiewerk-voeding-stilte

i.s.m. Marion Werger, Mera Martinot, Maresa Buijs 

 

Deze retraite is een buitengewoon hart&ziel weekend voor jezelf in het ritme van de seizoenen op een exclusieve locatie midden in de natuur. 

De retraite wordt twee tot  vier keer per jaar georganiseerd. Er is plek voor max. 10 deelnemers. Voor meer informatie, ook over het aanmelden en reacties van deelnemers: www.hilltopretreat.nl

 

Cikel groen.gif
Cikel groen.gif
Cikel groen.gif