top of page

Boek & Lezing

Op 18 maart 2018 verscheen tijdens 'het feest van verbinding' mijn boek ‘Leven in de Kanteltijd, op weg naar een tijdperk van wijsheid en liefde’ (Uitgeverij Lente). Het boek beschrijft de chaotische tijd waarin wij ons als mensheid op dit moment bevinden. We bewegen van oud naar nieuw. Nieuwe visies en initiatieven zijn overal te ontdekken omdat het oude paradigma niet meer volstaat. Het bewustzijn van de mens krijgt op dit moment in de tijd alle kans zich te ontwikkelen tot wie wij werkelijk zijn. Het boek gaat over de transformatie in jezelf en in de wereld om je heen vanuit een universele spiritualiteit die in het hart wordt gevoeld.

Aanbevelingen

Het boek wordt aanbevolen door:

Bestellen boek

Het boek is 20 euro en rechtstreeks te bestellen via onderstaande link of de lokale (mijn voorkeur!) of de online boekhandel.

VOOR DE LEDEN VAN UNITED ECONOMY!

Jullie kunnen het boek rechtstreeks bij mij bestellen door mij te mailen (tanja.abbas@icloud.com), aan te geven hoeveel exemplaren je wilt en de 20 Uniteds via de betaalomgeving over te boeken.

Reacties van lezers 

'Het effect van je boek op mij is dat ik me in een week weer helemaal opgeladen voelde, uitgerust, geïnspireerd, met nieuwe moed, relaxter en met meer innerlijke rust'  - Else, Zeewolde

'Wauw, wat een herkenning en wat een inspiratie en hoop' – Petra, Rotterdam

'Stel je toch eens voor wat dat voor de wereld zou betekenen wanneer de kanteling in dit tempo door blijft gaan! Ik kijk al uit naar je volgende boek ' – Angelique, Ruurlo

'Ik heb het uit, je boek en kreeg regelmatig kippenvel tijdens het lezen. Ik vind het mooi, ik vind het goed, vooral omdat je er steeds meer spiritualiteit in verwerkt'  – Marcel, Lochem

'Niet alleen de inhoud, ook de vormgeving is prachtig!' - Mera, Barchem

Zie ook de lezersreacties op bol.com

Cikel bruin.gif
Cikel bruin.gif

Interactieve lezing 'Leven in de Kanteltijd'

We leven in een enorme spannende tijd. De wereld is in beweging omdat het bewustzijn van de mens in beweging is. Dit is al voorspeld door oude natuurvolken en mystici en wordt ook in sommige disciplines door de hedendaagse wetenschap aangetoond. Graag vertel ik over deze kanteltijd in een interactieve lezing. Ik bespreek onderwerpen als loslaten, vertrouwen, verbinden en de wijsheid van het hart en ik laat het je ook ervaren. Centraal staat de vraag:

'Wat is de Kanteltijd en wat betekent dat voor jou persoonlijk, de mensheid en de wereld om ons heen?'

Je kunt mij voor deze lezing inhuren als spreker. In een persoonlijk gesprek stemmen we samen af wat de wensen zijn. Soms organiseer ik zelf lezingen of workshops (zie activiteitenagenda) over dit onderwerp, of andere aanverwante onderwerpen. Wil je meer weten? Neem dan contact op, ik spreek je graag. 

bottom of page