top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTanja Abbas

Op de grote tweesprong

Het was even stil… Ik heb moeite om op te starten,

moeite om verder te bewegen

Er is onrust in mij…..

keuzes zijn er te over diverse afslagen kunnen genomen worden, samengevat in

de snelle route van het ego de langzame route van de ziel


Er is altijd vrije wil, een eigen keus Wat wordt mijn route?

Ik sta weer op de grote tweesprong van het leven

Een jaar van hoogtepunten is voorbij:

De publicatie van mijn boek ‘Leven in de Kanteltijd’ en de daarop volgende lezingen Het Feest van Verbinding dat ik organiseerde rondom de lacering voor 120 mensen Het ontvangen van de Vakmanschap is Meesterschapprijs voor onze (met Maresa Buijs) sociale onderneming ‘Around the Corner’ Het ontwikkelen van nieuwe producten voor dit label Het organiseren & faciliteren van het 4de en laatste Past Life weekend De opleiding Natuurcoaching van Yoke de Wilde Het ontwikkelen en begeleiden van de bouw van ons gasloze, ecologische Indigohuis Het ontspullen en ontruimen van onze oude plek Het afscheid van de oude buurt en het welkom in de nieuwe buurt Het vieren van mijn 50ste verjaardag tijdens de KIVA en een groots laatste feest op de boerderij Bijzondere, verdiepende reizen naar Armenië en Canada Mijn werkzaamheden als ambassadeur 'Mens & Natuur' van Water Natuurlijk Het initiëren van de Hilltop Re-Treat


En alles wat hier niet genoemd is, maar waar ik wel bij betrokken ben

als vrouw, als moeder, als buurvrouw, als vriendin


In grote dankbaarheid kan ik terugkijken Weet ik diep van binnen dat dit de oogst is

van een intens proces van verstilling

van voelen en helder weten


Wat wil mijn hart nu het liefst? Het antwoord ligt klaar, te sluimeren tot ik het kan omarmen ‘Doe een stap terug’ is de boodschap.

‘Vervolg je spirituele pad. Breng jezelf weer in balans. Laat je leiden door je eigen kompas; je binnenwereld. Versterk je helder weten, vergroot je zuivere intuïtie.’


Een nieuwe dag van intensief binnenwerk breekt weer aan In een prachtig ochtendgloren Van het niet weten en toch volgen Geworteld op een nieuwe plek In een volgende levensfase Kan ik vanuit het donker weer gaan groeien


Januari 2019

49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page